+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Vaillant nabízí chytrou prodlouženou záruku na dobu 5 let

07.08.2024 Firma: VAILLANT Group Czech s.r.o.

Prodloužená záruka s e-certifikátem CONNECTED vám zajistí bezstarostný provoz vašeho kotle po ještě delší dobu.

S certifikátem prodloužené záruky CONNECTED získáte mnohé benefity, jako jsou bezplatné opravy výrobku (veškeré náklady na materiál, práci a dopravné), nadstandardní servis zahrnující live monitoring vašeho kotle včetně topného systému a vzdálenou diagnostiku.

A jak náš live monitoring a vzdálená diagnostika fungují?

Po schválení vzdáleného přístupu ke kotli servisní firma aktivuje vaši registraci výrobku v servisním softwaru myVAILLANT Pro. Toto softwarové řešení umožňuje monitorovat kotel, zaznamenávat důležité parametry z topného systému a nabízí dále mnoho dalších užitečných informací, jak pro uživatele, tak pro servisní firmu. Jednou z nich může být například monitoring tlaku vody v topném systému. Při rychlém poklesu této hodnoty systém tento stav vyhodnotí a obě strany jsou o tomto informovány.

Servisní technik má rovněž detailní přehled o spotřebě energií. Systém zaznamenává spotřebu jak zemního plynu, tak elektrické energie, odděleně pro vytápění a přípravu teplé vody.

Prodlouženou záruku je možné zakoupit u všech autorizovaných servisních partnerů Vaillant, jejichž přehled najdete tady.

Image 0
 

Firemní článek
Související produkty