+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Rovnováha a udržitelnost ve vytápění

23.05.2024 Firma: VAILLANT Group Czech s.r.o.

Rovnováha a udržitelnost. Tak by se dala pojmenovat zaklínadla dnešní doby. Apel na udržitelnost a ochranu životního prostředí se propisuje do všech sfér našich životů, stejně jako rovnováha. Pojďme se ale nyní zaměřit na sféru tepelného komfortu.

Vytápění a příprava teplé vody tvoří velkou část naší spotřeby energie, proto je třeba zaměřit se na správnou volbu topného systému a zvolit to nejlepší řešení v rámci dlouhodobé udržitelnosti jak pro životní prostředí, tak pro naši peněženku. Ideální je obrátit se v tomto případě na odborníky a nechat si zpracovat projekt, který bude oba tyto aspekty respektovat. S ohledem na dlouhodobou zkušenost a stav na trhu je třeba tento krok rozhodně nepodceňovat. Dnešní trend tepelných čerpadel jak pro novostavby, tak rekonstrukce s sebou nese riziko špatné aplikace a prodražení dlouhodobých investic na straně koncových zákazníků. Přestože jsou tepelná čerpadla dlouhodobě podporovaným topným zařízením jak ze strany evropské, tak i národní úrovně, je třeba jejich instalaci zvážit a jak se říká „nechat si to spočítat“.

Kde jsou tedy tepelná čerpadla vhodná?

Roli hrají například správná izolace domu, požadovaná teplota otopné vody či existence podlahového vytápění nebo dostatečně velkých radiátorů. A stejně tak rovnováha v rámci nastavení topného systému. Jak se v tom všem vyznat? Nejjednodušší je svěřit se do rukou odborníků. Takovým specialistou je i značka Vaillant se stopadesátiletou historií výroby tepelné techniky a jistotou kvality ověřenou několika generacemi. Naši odborníci s vámi projdou připravený projekt topného systému, zvalidují vaše očekávání a potřeby, a v neposlední řadě vám doporučí vhodné řešení. A nejen to, díky široké síti kvalitních montážních i servisních partnerů dokážeme našim zákazníkům zajistit včasnou a odbornou instalaci, ale i následný servis.

Image 0

Firemní článek
Související produkty