+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Protherm – značka oceněná titulem Superbrands

05.08.2024 Firma: PROTHERM

Ověřená značka topných systémů, na kterou se můžete spolehnout. Jsme totiž vždy na Vaší straně. Nejen to ocenila také porota prestižní globální autority v oblasti hodnocení a oceňování obchodních značek, Superbrands.

Titul Superbrands je tak uznáním vynikajícího postavení značky na lokálním trhu. Pečeť Superbrands každoročně získávají značky se skvělou pověstí, se kterými si zákazníci spojují významné hodnoty a mají k nim pozitivní vztah. Od svého vzniku ve Velké Británii si tento projekt získal celosvětové uznání a cenu Superbrands tak každoročně získávají pečlivě vybrané značky na základě sjednocených kritérií a metod v téměř 90 státech na 5 kontinentech.

Udělení titulu Superbrands daného roku předchází vícekolové výběrové řízení. Do programu Superbrands se firmy, respektive značky, nemohou přihlásit samy. Při nominaci se totiž vychází z databáze všech registrovaných obchodních trade-mark značek, kterou pro tento účel uvolní Úřad průmyslového vlastnictví. Společnost Bisnode, přední světový poskytovatel obchodních informací, na základě obchodních dat a výsledků vytvoří seznam nominovaných kandidátů. Dalším krokem je pak spotřebitelský průzkum, jeden z nejdůležitějších prvků celého výběrového řízení, v rámci kterého agentura INCOMIND na základě známosti a obliby zúží výběr na seznam semifinalistů. Konečné slovo při udělování titulů Superbrands v daném roce má odborná komise Brand Council. Na konci hodnotícího procesu získávají spotřebitelské značky ocenění Superbrands, a podnikatelským značkám je udělen titul Business Superbrands.

Získaného ocenění si velice vážíme a budeme usilovat o to, abychom si svou skvělou pověst udrželi i v budoucnu.

Image 0

Firemní článek
Související produkty
GeniaAir Mono – to jsou tepelná čerpadla od prověřeného a spolehlivé výrobce topné techniky, značky Protherm
detail
Tepelné čerpadlo od výrobce nejprodávanějších elektrokotlů na českém trhu
detail
Monoblokové tepelné čerpadlo GeniaAir Mono od značky Protherm
detail
Tepelné čerpadlo od renomovaného výrobce tepelné techniky Protherm - GeniaAir split
detail
PROTHERM – Nová technologie kondenzačních kotlů
detail