+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Kondenzační kotle, které umí reagovat na změnu kvality a složení plynu

28.08.2024 Firma: PROTHERM

Spolehlivost, vysoká účinnost, snadná instalace a skvělý servis

Tohle všechno získáte ve spojení s kondenzačními kotli Protherm. Protherm je totiž léty a zkušenostmi prověřený výrobce topné techniky na českém trhu, který rozhodně patří ke špičkám v oboru.

Oproti turbulentnímu prostředí na poli energetiky totiž nabízí stabilitu, ať už v rámci kvality samotných produktů, tak i v rámci kvality celorepublikové servisní sítě.

Kromě vysoké účinnosti, spolehlivého provozu, jednoduchosti v montáži i ovládání nabízí kondenzační kotle Protherm další funkčnosti, které Vám zpříjemní domácí pohodu a tepelný komfort. Ať už se jedná o inovativní technologii spalování Flame Fit, která umožňuje automatické přizpůsobení se změnám kvality plynu, nebo optimalizaci spotřeby energie při přípravě teplé vody. Kontrolujte, nastavujte, optimalizujte systém vytápění zcela podle svých preferencí pohodlně ze svého mobilního zařízení. Jednoduše, kondenzační kotle Protherm nabízí řešení pro každého. Neváhejte se obrátit na tým odborníků, kteří vám pomohou najít to nejlepší řešení podle vašich požadavků a finančních možností. Ať už se jedná o výměnu starého kotle, nebo hybridní řešení v kombinaci s tepelným čerpadlem.

Veškeré informace o produktech a službách společnosti Protherm najdete na našem webu nebo se obraťte na naše obchodní zástupce ve vašem regionu.

Image 0
 

Firemní článek
Související produkty
GeniaAir Mono – to jsou tepelná čerpadla od prověřeného a spolehlivé výrobce topné techniky, značky Protherm
detail
Tepelné čerpadlo od výrobce nejprodávanějších elektrokotlů na českém trhu
detail
Monoblokové tepelné čerpadlo GeniaAir Mono od značky Protherm
detail
Tepelné čerpadlo od renomovaného výrobce tepelné techniky Protherm - GeniaAir split
detail
PROTHERM – Nová technologie kondenzačních kotlů
detail