+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Kondenzační kotle, které umí reagovat na změnu kvality a složení plynu

14.08.2024 Firma: PROTHERM

Značka Protherm poskytuje inovativní řešení a pokročilé technologie pro vytápění a přípravu teplé vody na českém trhu již déle než 30 let.

U značky Protherm mluvíme o vytápění a komfortu teplé vody v tom nejlepším provedení: řada kondenzačních kotlů Flame Fit totiž splňuje ty nejnovější technologické standardy. Tyto kotle se snadno instalují a nabízejí řadu inovativních funkcí pro zajištění efektivního a udržitelného provozu - dnes i v budoucnu. Kromě toho, že se dokážou automaticky přizpůsobit případné změně složení a kvality plynu, jsou připravené i na spalování plynu s příměsí až 20 % vodíku. Perfektní provoz kotle bez nutnosti jakýchkoli manuálních úprav tak zajistí skutečně komfortní provoz.

V provedení Flame Fit nabízíme již tradiční oblíbené plynové kotle řady Panther a Tiger Condens. Co se týká regulace, tak v tomto případě určitě doporučujeme využít pro vzdálenou správu kotle náš nejnovější set, tedy bezdrátový prostorový regulátor MiGo Select SRT 51f s internetovou bránou SR 940f MiGo Link. Díky aplikaci MiGo Link bude ovládání zařízení chytřejší, rychlejší, intuitivnější a uživatelsky přívětivější.

Image 0

Firemní článek
Související produkty
GeniaAir Mono – to jsou tepelná čerpadla od prověřeného a spolehlivé výrobce topné techniky, značky Protherm
detail
Tepelné čerpadlo od výrobce nejprodávanějších elektrokotlů na českém trhu
detail
Monoblokové tepelné čerpadlo GeniaAir Mono od značky Protherm
detail
Tepelné čerpadlo od renomovaného výrobce tepelné techniky Protherm - GeniaAir split
detail
PROTHERM – Nová technologie kondenzačních kotlů
detail