+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

ENBRA akademie – cesta ke společnému růstu

18.07.2024 Firma: ENBRA, a.s. Časopis: 3/2024

Společnost ENBRA, a. s. prostřednictvím ENBRA akademie vytváří prostředí pro sdílení zkušeností v oboru měření vody a tepla a topenářské techniky s důrazem na nové technologie. Akademie nabízí různé teoretické i praktické školení a kurzy v oblasti technologií a legislativy pro instalatéry, inženýry, projektanty a montážní firmy.

Image 0Obr. 1 • Centrála společnosti ENBRA, a. s.

Patříme mezi špičkové firmy na trhu v oblasti TZB, měření vody a tepla a topenářské techniky, proto jsme se rozhodli vytvořit pro naše nové i stávající partnery ENBRA akademii. Záleží nám na našich montážních a servisních firmách a proto jsme vytvořili prostředí, ve kterém se mohou vzdělávat, získávat zkušenosti technického charakteru a rozvíjet své podnikání. ENBRA akademie slouží jako podpůrná komunita pro naše ENBRA partnery.

Image 1Obr. 2 • ENBRA golf event 2023

Cesta ke společnému růstu

Akademie nabízí školení a workshopy od různých stupňů pokročilosti. Nově připravujeme navazující školení, která povedou k celoživotnímu vzdělávání v oboru TZB, měření vody a tepla a vody a topenářské techniky. Cílem je vytvořit školení na míru dle schopností, možností a pokročilosti každého.

Sdílíme zkušenosti

Naším cílem je stát se skutečnými partnery pro naše montážní a servisní firmy. Budujeme komunitu, kde se můžeme nejen vzdělávat a získávat odborné zkušenosti, ale také společně trávit volný čas a organizovat různé aktivity. ENBRA akademie zavádí vysoké standardy a inovativní metody výuky, aby vzdělávání bylo zajímavé a zábavné.

Image 2Obr. 3 • Školicí středisko ENBRA

Unikátní prostory

Nové školicí středisko ENBRA představuje moderní vzdělávací zařízení, které je vybaveno nejnovějšími technologiemi a funkčními produkty přímo z naší nabídky. V tomto inovativním prostředí mají naši servisní partneři možnost získat praktické zkušenosti a dovednosti, které mohou okamžitě aplikovat v praxi.

Lektoři z oboru

Jedním z nejdůležitějších aspektů jsou špičkoví lektoři. Školiteli našich ENBRA partnerů budou i nadále naši vlastní zaměstnanci – odborníci s praxí a dlouholetými zkušenostmi. Chceme sdílet znalosti a dovednosti z oboru. Školení se mohou aktivně účastnit také naši partneři, kteří mohou předávat vlastní zkušenosti z jednotlivých realizací.
Školení v TZB nemusí být nuda. Staňte se naším ENBRA partnerem a přidejte se na cestu ke společnému růstu.

Image 3Obr. 4 • Roman Švantner, produktový manažer pro kotle a ohřívače

Firemní článek