+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Zplynovací kotel na dřevo BENEKOV D20: Nejlepší volba pro ekologické a efektivní vytápění rodinných domů

26.07.2024 Firma: BENEKOVterm s. r. o. Časopis: 3/2024

V dnešní době, kdy je kladen velký důraz na ekologii a úsporu nákladů, je důležité mít spolehlivý a efektivní způsob vytápění. Přesně to nabízí nový zplynovací kotel na dřevo s ručním přikládáním – BENEKOV D20. Tento inovativní výrobek je navržen tak, aby splňoval všechny potřeby moderních rodinných domů a zároveň přinášel řadu výhod oproti konkurenci.

Image 0

Ekologický a úsporný provoz

BENEKOV D20 se pyšní tím, že je jednoduchý na obsluhu, levný na provoz a zároveň šetrný k životnímu prostředí. Díky svému tepelnému výkonu 20 kW a účinnosti ve třídě 5 zajišťuje maximální yužití energie, což vede k nižším nákladům na palivo a menší zátěži pro životní prostředí. Kotel splňuje přísné normy ecodesignu a patří do nejvyšší emisní třídy 5, což znamená, že produkuje minimální množství škodlivých emisí.

Pokročilé technologie pro snadnou obsluhu

Jednou z klíčových výhod kotle BENEKOV D20 je jeho sofistikovaná řídicí jednotka. Tato jednotka umožňuje řízení ventilátoru, čerpadla kotle, čerpadla TV, pohonu směšovacího ventilu a podlahového vytápění. Navíc nabízí týdenní časové programy, což umožňuje naplánovat vytápění podle individuálních potřeb domácnosti. Pro ještě větší komfort je možné připojit pokojový regulátor s komunikací RS nebo standardní pokojový termostat, stejně jako modul ST-65 GSM a internetový modul ST-505.

Inovativní konstrukce pro maximální výkon

Kotel BENEKOV D20 je vybaven patentovanou keramikou, která zajišťuje efektivní spalování dřeva a dlouhou životnost zařízení. Dalším technickým vylepšením je systém čištění trubulátorů, který usnadňuje údržbu kotle a zajišťuje jeho dlouhodobou spolehlivost. Chladicí smyčka pak přispívá k bezpečnému provozu kotle i při vysokých teplotách.

Ideální volba pro rodinné domy

BENEKOV D20 je navržen speciálně pro potřeby rodinných domů. Jeho instalace je jednoduchá a provoz ekonomický, což z něj činí ideální volbu pro všechny, kteří hledají spolehlivý a efektivní zdroj tepla. Ať už máte novostavbu nebo starší dům, tento kotel se dokonale přizpůsobí vašim požadavkům a poskytne vám teplo a komfort, které potřebujete.

Vyzkoušejte nový zplynovací kotel na dřevo BENEKOV D20 a přesvědčte se sami o jeho výhodách. Investujte do budoucnosti a vytápějte svůj domov ekologicky a úsporně.

Firemní článek
Související produkty
Související časopisy