+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Pozvánka: Úvodní TK Asociace pro ekologické vytápění dřevem

09.10.2024

Srdečně Vás zveme na úvodní Tiskovou konferenci Asociace pro ekologické vytápění dřevem (AEVD), která se bude konat 14. října 2024 od 14 hodin v Radlické kulturní sportovně.

Asociace představí komunikační kampaň Poleno povoleno, která vznikla jako odpověď na dezinformace ohlašující brzký zákaz topení dřevem, kterému podle našeho letošního průzkumu věří 20 % Čechů.

Jsme na startu nové topné sezony a program konference bude dále reflektovat klíčová témata týkající se budoucnosti ekologického vytápění dřevem, jeho významu pro udržitelnou energetiku, a zároveň přinese důležité poznatky z oblasti výzkumu a inovací v této oblasti. Dojde i na praktické ukázky toho, jak se to s emisemi, prachovými částicemi a pravidly správného topení má.

Na konferenci vystoupí:

  • Michal Bartoška, předseda AEVD
  • Ing. Jitka Pokorná, členka výboru AEVD
  • Ing. Jiří Horák, Ph.D. alias SMOKEMAN, vědec a popularizátor, Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava (VŠB-TUO), Centrum energetických a environmentálních technologií (CEET), Výzkumné energetické centrum (VEC)

Datum konání: 14. října 2024

Start: 14 hodin
Místo konání: Radlická kulturní sportovna, Za Ženskými domovy 125/5, 150 00 Praha 5 – Smíchov

Těšíme se na Vaši účast! Už nyní ji můžete potvrdit odpovědí na email martina.jakelova@fleishman.com, či telefonicky na 607 286 362.

Image 0