+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

LEDVANCE: Inovativní řešení pro solární budoucnost

11.09.2024 Firma: LEDVANCE s.r.o.

LEDVANCE, nový hráč na poli obnovitelných zdrojů energie, přichází s významným projektem zaměřeným na udržitelnost. Pod značkou LEDVANCE RENEWABLES nabízí integrovaná řešení, která využívají sílu slunce prostřednictvím vlastních fotovoltaických systémů. Tato řešení snižují závislost na tradičních energetických zdrojích a přispívají k ochraně životního prostředí.

Image 0

Fotovoltaika: Kompletní řešení na míru

Jako spolehlivý poskytovatel na trhu nabízí LEDVANCE komplexní fotovoltaické systémy, které pokrývají všechny aspekty od výroby po skladování a optimální využití energie. Tato řešení jsou vhodná pro domácnosti i komerční objekty. Systémy LEDVANCE zahrnují špičkové solární panely, efektivní měniče a výkonné baterie, což zaručuje maximální spolehlivost a výkon.

Například pro majitele rodinných domů LEDVANCE poskytuje kompletní sady solárních panelů, střídačů a modulárních baterií, které dokážou pokrýt celkové energetické potřeby domácnosti. Průmyslové aplikace mohou využít širší portfolio výkonnějších měničů a bateriových systémů, které zajišťují úplnou energetickou nezávislost.

Solární panely: Efektivní využití sluneční energie

Solární panely tvoří základ každého fotovoltaického systému. LEDVANCE nabízí širokou škálu výkonných modulů s výkonem od 405 do 660 W, které jsou ideální pro různé aplikace. Tyto panely jsou k dispozici v monofaciálních i bifaciálních variantách, což umožňuje jejich přizpůsobení specifickým potřebám zákazníků. LEDVANCE klade důraz na udržitelnost, a proto jsou všechny panely navrženy s minimálním ekologickým dopadem, přičemž jejich vysoká účinnost umožňuje dosáhnout maximálního výkonu s menším počtem modulů.

Image 1
 

Měniče: Základ efektivního fotovoltaického systému

Měniče jsou klíčovým prvkem každého fotovoltaického systému, převádějí energii ze solárních panelů na elektřinu použitelnou pro domácí nebo komerční účely. LEDVANCE nabízí robustní a vysoce efektivní stringové a hybridní měniče, které jsou kompatibilní s různými typy komponent. Tyto měniče splňují všechny technologické a bezpečnostní normy, což zaručuje jejich snadnou instalaci a dlouhou životnost. Hybridní měniče LEDVANCE navíc umožňují kombinaci solární energie s jinými zdroji, což zvyšuje celkovou efektivitu systému.

Úložné baterie: Flexibilní řešení pro každý projekt

Pro plné využití solární energie LEDVANCE nabízí modulární úložné baterie, které umožňují uchovávat přebytečnou energii pro pozdější použití. Tyto baterie jsou nezbytné pro zajištění kontinuálního provozu i během období s nižším slunečním zářením. LEDVANCE poskytuje nízkonapěťové (od 512 do 2048 kWh) i vysokonapěťové baterie (od 819 do 2048 kWh), které jsou snadno škálovatelné a přizpůsobitelné konkrétním požadavkům zákazníků.

Image 2

LEDVANCE: Cesta k čisté energii

LEDVANCE, se svými inovativními fotovoltaickými systémy, významně přispívá k rozvoji obnovitelných zdrojů energie. Tato řešení jsou určena jak pro jednotlivce, tak pro velké podniky, a představují krok směrem k čisté a udržitelné budoucnosti.

Pro více informací navštivte oficiální stránky společnosti LEDVANCE nebo se zastavte na stánku LEDVANCE 9.-10.10.2024 na Smart Expo Foru v pražských Letňanech.

Image 3

Firemní článek