+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Jaro s novinkami od firmy ISAN

02.08.2024 Firma: ISAN Radiátory s.r.o. Časopis: 3/2024

S příchodem jara přichází do naší nabídky několik nových přírůstků, které nenechají chladnými milovníky vytápění i designu. Nejenže jsme rozšířili sortiment o nové produkty, ale představujeme i inovace v rámci již etablovaných produktů.

Akros One

Image 0

Novinkou v našem sortimentu je jednotrubkové těleso Akros One, dostupné jak ve vodní, tak elektrické verzi. Toto těleso může být instalováno samostatně nebo kombinací několik těles Akros One můžete vytvořit zajímavý designový prvek v interiéru. Součástí tělesa je i háček v chromovaném provedení.

Akros s háčky

Image 1

Akros s háčky patří v sortimentu Melody mezi stálice. Toto robustní těleso je ideální k umístění do jídelen či vstupních chodeb. Díky háčkům umožňuje snadné zavěšení textilií, což zvyšuje jeho praktickou hodnotu. Pro ty, kdo hledají kombinaci funkčnosti a designu, přinášíme nový úzký rozměr tělesa Akros. Tato varianta se bude skvěle vyjímat i v menších interiérech.

Akros Uni

Image 2

Pro ty, kdo preferují elektrické topení bez nutnosti připojení do otopné soustavy, jsme připravili novou variantu oblíbeného tělesa Akros s háčky. Akros Uni nabízí možnost celoročního vytápění bez ohledu na topnou sezonu, což přináší svobodu v používání topení a efektivní vytápění prostoru.

Calypso a Miro se středovým připojením

Image 3

Naše oblíbené prstové radiátory Calypso a Miro jsou nyní dostupné i se středovým připojením. To znamená ještě větší variabilitu při instalaci a možnost přizpůsobení specifickým požadavkům vaší koupelny. Kromě toho jsme rozšířili nabídku o nové rozměry, abychom lépe vyhověli všem velikostem koupelen.

S těmito novými tělesy se snažíme nejenom zvýšit komfort a efektivitu vytápění vašich domovů či komerčních prostor, ale také přinášet inovativní designové prvky, které dodají vašemu interiéru osobitý a moderní vzhled.

Firemní článek