+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

IMI HYDRONIC ENGINEERING se mění na IMI

Společnost IMI se bude na budoucnosti v oblasti HVAC podílet pod novým názvem, vizuální značkou i novým specializovaným sektorem.

Image 1

IMI Hydronic Engineering mění svůj název na IMI, což představuje významný milník na naší cestě k definování budoucnosti v oblasti vytápění, chlazení a vzduchotechniky. V rámci restrukturalizace společnosti vznikl nový sektor, Climate Control, který se bude výhradně věnovat odvětví HVAC, reflektovat na naše závazky pro vývoj inovací, úzkou spolupráci a udržitelnost, a hlavně zastřešovat naše produktové značky IMI Heimeier, IMI TA a IMI Pneumatex. Tento strategický posun k členění naší organizace na sektory nám umožní využít vysoce specializované odborné znalosti. Zároveň jako silná a jednotná nadnárodní firma můžeme lépe přitahovat špičkové talenty z celého světa.

Stefano D'Agostino, prezident sektoru Climate Control společnosti IMI, k tomu uvedl: "Nová značka a zavedení specializovaného sektoru jsou důsledkem naší snahy dodat zákazníkům co nejlepší servis a sdílet své bezkonkurenční odborné znalosti v oblasti HVAC a nadále plnit naše poslání " Průlomové inženýrství pro lepší svět". Využitím všech svých znalostí a díky investicím do našich dobře známých značek produktů jsme odhodláni vytvořit pro Climate Control udržitelnou budoucnost."

Rebranding jen podtrhuje naše poslání přinášet řešení pro příjemnou pocitovou teplotu v interiéru a zároveň přispívat k trvalé udržitelnosti. Naše produktové značky s dlouholetou tradicí v oblasti HVAC zůstávají zachovány a budou nadále pokračovat pod názvy IMI Heimeier, IMI TA a IMI Pneumatex. Každá z těchto značek bude mít jen inovované logo v nové barevnosti. Balení produktů budeme měnit postupně během roku 2025 po vyčerpání aktuálních zásob obalového materiálů, abychom zamezili plýtvání.

Sloučením všech divizí včetně IMI Hydronic Engineering pod jednu značku IMI dochází ke změně barevnosti z oranžové na výraznou fialovou. Aktualizované logo se postupně stane součástí všech našich komunikačních kanálů, budeme jej využívat při všech příležitostech, jako jsou veletrhy a výstavy, akce pro zákazníky či obaly našich výrobků.

Měníme pouze naši vizuální identitu, právní subjekt i všechny kontakty zůstávají zachovány beze změny. Klienti, zákazníci a partneři se při realizaci svých produktů mohou i nadále spolehnout na naše odborníky a maximální podporu.

Image 0

Sektor IMI Climate Control se bude zaměřovat na vývoj nových řešení, integraci nejmodernějších technologií pro optimalizované, úsporné a efektivní soustavy HVAC a maximální komfort.

Více informací o změně naší značky najdete na našich webových stránkách: https://climatecontrol.imiplc.com/cs/o-nas/nove-jmeno-novy-vzhled-stejna-odbornost-pro-soustavy-hvac

Firemní článek