+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Odvlhčovací bazénové jednotky od C.I.C. Jan Hřebec s.r.o.

19.01.2022 Firma: C.I.C. JAN HŘEBEC s.r.o. Časopis: 8/2021

Už přes 25 let společnost C.I.C. Jan Hřebec dodává na celosvětový trh vzduchotechnické, klimatizační a bazénové jednotky v různých provedeních dle aktuálně platných ekologických a technických požadavků.

V současné době vyrábíme jednotky již třetí generace a dodali jsme přes 17 500 jednotek do zhruba 40 zemí celého světa. Naše sestavné jednotky H a HL mají od roku 2020 certifikaci od společnosti EUROVENT, která každoročně provádí audit našich výrobků a návrhového systému.

Dodáváme jednotky se vzduchovým výkonem 750 až 100 000 m3·h–1 do mnoha segmentů průmyslových, rezidenčních, komerčních a zdravotnických budov. Naše společnost sídlí 40 km jižně od Prahy ve městě Dobříš v bývalém areálu Rukavičkářských závodů Dobříš. Máte-li zájem nás navštívit a prohlédnout si naše výrobní prostory neváhejte nás kontaktovat.

Kompaktní bazénové jednotky H-Uni

Image 1Obr. 1 • Jednotka řady H-Uni

Jednotky řady H-Uni jsou vyráběny v jednom kompaktním celku. Jsou vhodné pro odvlhčování v prostorách bazénů a pro energeticky šetrné instalace, kdy je využit deskový výměník s vysokou účinností a tepelné čerpadlo.

Dále je vhodné použití tam, kde je potřeba klimatizovat prostor, ale kondenzační jednotku není možné umístit ven, případně na všechny ostatní aplikace, kdy je důležitá jednoduchá montáž a rychlé uvedení do provozu.

Jednotky jsou určeny pro montáž na podlahu ve vnitřním prostředí. Sací a výtlačné otvory jednotky jsou umístěny na horní straně komory. Vývody výměníků, servisní otvory a armatury jsou umístěny na přední a jedné boční straně jednotky. Každá jednotka je vybavena autonomním systémem řízení MaR H-Control.

Bazénové jednotky H-Pool

Image 2Obr. 2 • Jednotka řady H-Pool

Jednotky řady H-Pool jsou vyráběny ve dvou přepravních blocích. Jsou vhodné pro větrání, odvlhčování a vytápění bazénů středních velikostí například v hotelech, penzionech, lázních, školách, rehabilitačních zařízeních ale i v rodinných domech.

Výhodou jednotek řady H-Pool je zvýšená účinnost rekuperace tepla, tepelné čerpadlo, jednoduchá montáž a rychlé uvedení do provozu. Jednotky jsou vyráběny v provedení pro vnitřní prostředí.

Jednotky jsou určeny pro montáž na podlahu. Dodávají se spolu se základovým rámem. Vývody výměníků, servisní otvory a armatury jsou umístěny na přední straně jednotky. Přístup k ventilátorům, filtrům a kompresorům je zajištěn dveřmi. Sací a výtlačné otvory jsou umístěny na bočních stranách jednotky. Každá jednotka je vybavena autonomním systémem řízení MaR H-Control.

Image 3Obr. 3 • Výkres rozdělení na bloky u jednotky H-Pool


Podrobnější informace naleznete zde.

Firemní článek